Bedrijfsmassage

Verkwikkende echte pauze

De verkwikkende massage door een goed opgeleide stoelmassage specialist is een zorgvuldig gecombineerde reeks van acupressuur punten, rekkingen en oosterse massagetechnieken. Een Raaakt-stoelmassage heeft een systemisch effect dat de bloedsomloop verbetert, strakke spieren losmaakt, spanning verlicht, stress vermindert en je ontspannen en verkwikt laat voelen.

Op elke werkplek en evenement

Stel je voor dat je werk een plek is waar medewerkers zich kunnen opladen, om scherp te blijven. Spanning sluipt gemakkelijk in het lichaam, met pijntjes in nek, rug of schouders tot gevolg. Ik help medewerkers, gedurende de dag bij te tanken. In 20 minuten pauzetijd worden de punten waar de spanning zit met een Shiatsu stoelmassage aangepakt, waarna medewerkers energiek en gefocust verder werken.

Periodiek een stoelmassage levert energieke medewerkers, betere prestaties, minder stress, lager verzuim, aantrekkelijk werkgeverschap en een gezonde werkomgeving.

Ook tijdelijk tijdens een hectische periode, als een tandje extra bijgezet moet worden, zorgt een kwartiertje echt ontspannen en de batterij opladen dat resultaten worden behaald, met behoud van energie.

Eenmalig is de stoelmassage een verrassende en verkwikkende oppepper tijdens een evenement zoals hackathon, beurs, klantendag, vrijwilligersavond etcetera.

Direct online een massage boeken? Klik bovenaan op de pagina op de oranje knop “afspraak maken”. Meer informatie of een offerte op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

adminBedrijfsmassage