Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte massage om ontspannen en verkwikt uit te komen. Je lichaam verwerkt, vaak zonder dat je het door hebt, alles wat je (op een dag) meemaakt. Met een stoelmassage krijgt dit aandacht. De behandeling loopt diverse plekken langs. Dit helpt om je lichaam beter te voelen, te ontspannen en met meer energie in het leven te staan. Stijve spieren voelen weer soepeler. Stress-gerelateerde pijn, zoals hoofdpijn, een stijve nek of pijnlijke rug, wordt verzacht of verdwijnt. Maar ook zonder klachten is een stoelmassage een weldaad voor lichaam en geest.

De stoelmassage is goed te combineren met voetreflexmassage en geschikt als massage bij kanker en massage voor ouderen en chronisch zieken.

Hoe werkt de stoelmassage?

Je zit gekleed op een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel, wat direct een relaxed effect geeft. Schouders, rug, nek, armen. handen en benen kunnen worden gemasseerd. De stoelmassage die je krijgt is een shiatsu stoelmassage. Shiatsu betekent letterlijk “vingerafdruk”. Met gebruik van natuurlijk lichaamsgewicht stimuleren druk en stretching de energiedoorstroming in het lichaam. Hierdoor krijg je meer energie en kunnen klachten verminderen, verdwijnen of worden voorkomen.

Raaakt is aangesloten bij: 

 

Meer achtergrond over Shiatsu? Klik hier.

Stoelmassage Raaakt

adminParticulier